يکشنبه، 26 آذر 1391

پرسش :

پای راست من قطع شده است و تا لگن پایم مصنوعی است . من تمام نمازم را نشسته خوانده ام . آیا این اشکال دارد ؟

پاسخ :
اگر تصور شما این بوده است که باید نمازتان را نشسته بخوانید و غافل بودید، نمازهای گذشته شما قضا ندارد ولی از این به بعد شما نمازهای تان را ایستاده شروع کنید و بعد اگر نتوانستید، نشسته ادامه بدهید.
www.ch3.ir