شنبه، 7 بهمن 1391

پرسش :

ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ای اﺳﺖ ﺟﻨﺐ ﺣﺴﻴﻨﻴﻪ ﻣﺤﻞ ﻛﻪ ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ آن و دارای ﻛﺘﺎبﻫﺎی ﻣﻮﻗﻮﻓﻪ ﻣﻲﺑﺎﺷﺪ ﺣﺎل ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﺎ اﻓﺘﺘﺎح ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ای ﺑﺎ اﻣﻜﺎﻧﺎت وﺳﻴﻊﺗﺮ (از ﻃﺮف ﻓﺮﻫﻨﮓ و ارﺷﺎد اﺳﻼﻣﻲ) در آن ﻣﺤﻞ، اﻳﻦ ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﻣﺘﺮوﻛﻪ ﻣﺎﻧﺪه اﺳﺖ. در ﺿﻤﻦ اﻳﻦ ﻣﺮﻛﺰ ﺑﻪ ﻛﺘﺎبﻫﺎی ﻣﺬﻛﻮر ﻧﻴﺎز دارد. آﻳﺎ اﻧﺘﻘﺎل اﻳﻦ ﻛﺘﺐ وﻗﻔﻲ ﺑﻪ ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ ﺟﺪﻳﺪاﻟﺘﺄﺳﻴﺲ ﻛﻪ دوﻟﺘﻲ اﺳﺖ، ﺟﺎﻳﺰ اﺳﺖ ﻧﻈﺮ ﻣﺒﺎرک را ﻣﺮﻗﻮم ﻓﺮﻣﺎﺋﻴﺪ.

پاسخ :
پاسخ از حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی :
اﮔﺮ وﻗﻒ ﺑﺮای ﺧﺼﻮص ﻛﺘﺎﺑﺨﺎﻧﻪ اوﻟﻲ ﻧﺒﺎﺷﺪ، ﻧﻘﻞ آن ﺑﻪ ﺟﺎی دﻳﮕﺮ ﺑﺎ ﻣﺮاﻋﺎت ﺟﻬﺖ وﻗﻒ ﻣﺎﻧﻊ ﻧﺪارد، واﷲ اﻟﻌﺎﻟﻢ.
منبع : اﺳﺘﻔﺘﺎﺋﺎت ﺑﺎب وﻗﻒ، ﺣﻀﺮت آﻳﺖ الله اﻟﻌﻈﻤﻲ ﺧﺎﻣﻨﻪای ﻣﺪﻇﻠﻪ اﻟﻌﺎﻟﻲ، ﻣﻌﺎوﻧﺖ ﻓﺮﻫﻨﮕﻲ ﺳﺎزﻣﺎن اوﻗﺎف ، مهر1390