يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

ما شرکت فرش شویی داریم و فرش را با دستگاه می شوییم . آیا شستن فرش با ماشین آنرا پاک و تمیز می کند ؟

پاسخ :
مهم این است که اگر فرش نجس است تطهیر و بعد شسته بشود . فرقی نمی کند که با دست باشد یا با ماشین . اگر کسی خیلی حساس است بهتر است که خودش این کار را بکند یا به کار شما اعتماد کند . ما قاعده ی عمل مومن به صحت را داریم یعنی اگر مومنی کاری را انجام داد ما شک نکنیم و خیلی ایراد نگیریم . وقتی شما از بازار گوشت می خرید شک می کنید که این حیوان ذبح شرعی شده است یا خیر؟ ما گوشت را می خریم و می خوریم . وقتی مسلمان می گوید که فرش را آب کشیده است باید حمل بر صحت کرد و انشاءالله که آب کشیده است . مشتریان باید به ایشان اطمینان کنند .

نظرات کاربران