يکشنبه، 15 بهمن 1391

پرسش :

ما از پمپ استفاده می کنیم . وقتی پمپ روشن است آب جاری بحساب می آید ولی وقتی پمپ خاموش می شود باز آب وجود دارد .اگر این آب به بدن بپاشد نجس است؟

پاسخ :
آب لوله های ساختمان حکم آب کر را دارد. حکم آب کر و آب جاری در تطهیر اشیاء نجس فرقی نمی‌‍کند. و ترشحات آن پاک است مگر اینکه همراه با بو و رنگ باشد. اگر وقتی پمپ آب روشن است آب را از جایی می‌کشد و وقتی پمپ خاموش می‌‍شود آب درون لوله هنوز هست و می‌‍‌آید، اگر این آب درون لوله ها مجموعا به اندازه‌ی کر نباشد، این آب قلیل است. حالا اگر پمپ روشن است و آب را با فشار می‌آورد و وقتی خاموش است فقط فشار کمتری دارد، این آب متصل به کر است و آب قلیل نیست. پس اگر آب قطع می‌شود و مجموعه آبی که داخل لوله‌ها کمتر از کر باشد، حکم آب قلیل را دارد. اما اگر آب وصل است و با فشارکمتری می‌آید حکم آب کر را دارد. اگر شما می‌دانید که آب وصل بوده است و نمی‌دانید که الان قطع شده است یا نه، حکم آب کر را دارد.

نظرات کاربران