يکشنبه، 13 اسفند 1391

پرسش :

مردى در سفر به یکى از کشورهاى آسیایى بر اثر حادثه رانندگى فوت مى‏کند و وراث او (مادر و همسرش) مرا براى پیگیرى حادثه که مستلزم سفر به محل وقوع آن است وکیل کردند، آیا جایز است هزینه‏هاى سفرم به آن کشور براى پیگیرى پرونده قضیه را از اصل ترکه بردارم یا اینکه باید مبلغ مزبور را از پولى که آن دولت به ورثه متوفّى‏ مى‏دهد، بردارم؟

پاسخ :
بر کسانى که شما را براى پیگیرى قضیه وکیل کرده‏اند، واجب است اجرت عمل وکالت شما و سایر هزینه‏هاى مربوط به آن را از اموال خودشان بپردازند مگر اینکه قبلاً به نحو دیگرى توافق نموده باشید.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی