يکشنبه، 13 اسفند 1391

پرسش :

کارخانه‏اى با همه محتویاتش یعنى مواد اولیه و ابزارآلات و کالاها و اجناسى که توسط برخى از افراد در آن به عنوان امانت سپرده شده، آتش گرفته است. آیا صاحب کارخانه ضامن آنهاست یا کسى که مسئولیت اداره آن را بر عهده دارد؟

پاسخ :
اگر آتش‏سوزى مستند به فعل کسى نباشد و کسى هم نسبت به حفظ کالاهاى سپرده شده به کارخانه کوتاهى و تقصیر نکرده باشد، هیچکس ضامن آنها نیست.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی