دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

زمینى براى دفن اموات وقف شده است و در وسط آن ضریح یکى از فرزندان ائمه (علیهم‌السلام) قرار داد و در این اواخر اجساد تعدادى از شهداى عزیز در آن قبرستان دفن شده است، با توجّه به نبود زمین مناسبى براى بازیهاى ورزشى جوانان، آیا جایز است با مراعات آداب اسلامى، در داخل قبرستان بازى کنند؟

پاسخ :
تبدیل قبرستان به مکان بازیهاى ورزشى و تصرّف در زمین موقوفه در غیر جهت وقف جایز نیست و همچنین هتک حرمت قبور مسلمانان و شهداى عزیز هم جایز نیست.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی