دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

ما قصد داریم مرکز مخابراتى در یکى از روستاها ایجاد کنیم و به همین دلیل از اهالى روستا خواسته‏ایم زمینى را براى ساخت مرکز مخابرات در اختیار ما بگذارند، با توجّه به عدم وجود زمینى در وسط روستا براى این کار، آیا جایز است این مرکز در قسمت متروکه قبرستان قدیمى ساخته شود؟

پاسخ :
در صورتى که قبرستان عمومى مسلمانان وقف براى دفن اموات باشد و یا ساخت مرکز مخابرات در آن موجب نبش قبر یا هتک حرمت قبور مسلمانان شود جایز نیست و در غیر این صورت اشکال ندارد.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی