دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

ما تصمیم گفته‏ایم که در کنار قبور شهداى مدفون در روستا سنگهایى بعنوان یادبود دیگر شهداى روستا که در مناطق دیگر دفن شده‏اند، گذاشته شود تا در آینده مزار آنها باشد، آیا این کار جایز است؟

پاسخ :
ساخت صورتهاى نمادین قبر به نام شهداى عزیر اشکال ندارد، ولى در صورتى که آن مکان وقف براى دفن اموات باشد، ایجاد مزاحمت براى دیگران در دفن امواتشان جایز نیست.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی