دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

اگر افرادى از موقوف علیهم که در صورت داشتن شرایط حق تولیت دارند، به حاکم شرع مراجعه کنند و از او بخواهند که آنان را به عنوان متولّى نصب نماید و حاکم شرع هم تقاضاى آنان را به دلیل عدم وجود شرایط در آنان رد کند، آیا جایز است آنان با تعیین فرد واجد شرایط، به این دلیل که سن کمترى دارد مخالفت کنند؟

پاسخ :
کسى که فاقد شرایط است حق تصدّى تولیت وقف و مخالفت با فرد واجد شرایط را ندارد.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی