دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

اگر متولّى منصوب براى اداره امور وقف به علتى در انجام وظیفه خود کوتاهى و سهل‏انگارى کند، آیا برکنارى او از منصب خود و تعیین فرد دیگرى براى تصدّى تولیت وقف جایز است؟

پاسخ :
مجرّد کوتاهى و سهل‏انگارى در اداره امور وقف مجوّز شرعى براى برکنارى و عزل متولّى منصوب و تعیین فرد دیگرى بجاى او نیست، بلکه باید در این رابطه به حاکم مراجعه کرد تا او را وادار نماید که کارهاى وقف را انجام دهد و اگر الزام او ممکن نباشد از وى بخواهد که وکیل صالحى را براى اداره امور وقف از طرف خود انتخاب کند و یا اینکه خود حاکم فرد امینى را به او ضمیمه نماید.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی