دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

متولّى منصوب از طرف واقف و غیر منصوب از طرف او چه کسى است؟ و اگر واقف شخص معیّنى را به عنوان متولّى وقف معیّن کند و تعیین متولّى بعدى را هم بر عهده او قرار دهد، آیا کسى را هم که متولّى اوّل به عنوان متولّى بعدى تعیین مى‏کند، متولّى منصوب محسوب مى‏شود؟

پاسخ :
متولّى منصوب کسى است که واقف او را هنگام انشاء صیغه وقف به عنوان متولى آن معیّن مى‏کند و اگر هنگام انشاء وقف حق تعیین متولّى بعدى را به متولّى که نصب کرده واگذار کند، مبادرت او به تعیین متولّى بعدى اشکال ندارد و شخصى‏که او براى‏تولیت وقف معیّن‏مى‏کند در حکم ‏متولّى منصوب از طرف واقف است.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی