دوشنبه، 14 اسفند 1391

پرسش :

زمینى وجود دارد که از زمانهاى طولانى محل دفن اموات اهالى بوده و یکى از اولاد ائمه (علیهم‌السلام) نیز در آن مدفون است و قبل از سى سال پیش مکانى را براى غسل دادن اموات در آن ساخته‏اند، ولى معلوم نیست که این زمین وقف براى دفن اموات شده یا آنکه وقف براى امامزاده مدفون در آن است. همچنین نمى‏دانیم ساخت غسّالخانه در آن براى غسل اموات مشروع است یا خیر؟ بنا بر این آیا جایز است اهالى آنجا اموات خود را در آن مکان غسل بدهند؟

پاسخ :
جایز است همانند گذشته، اموات را در آن غسّالخانه، غسل داده و در آن زمین که از توابع صحن امامزاده است، دفن کنند مگر این که علم به مغایرت آن، با جهت وقف زمین، پیدا کنند.
منبع : رساله اجوبة الاستفتائات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای مدظله العالی