چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

اگر انسان در عرض یک سال پول عمره را جمع کند ، آیا به این پول خمس تعلق می گیرد ؟

پاسخ :
همیشه واجب بر مستحب مقدم است . خمس واجب است و عمره مستحب . اگر کسی از درآمدش پولی را پس انداز کرد تا به عمره برود و سر سال خمسی او فرا رسید ، باید خمس این پول را بپردازد حتی اگر نتواند با بقیه پول به عمره برود زیرا عمره مستحب است . اگر پول از در آمد نباشد و یا هدیه باشد بعضی از فقها می فرمایند که این پول خمس ندارد .
منبع: ch3.ir