چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

آیا ما می توانیم از مرجع تقلید خودمان که الان فوت کرده است تقلید کنیم ؟

پاسخ :
وقتی مرجع تقلید ما از دنیا رفت ، ما باید از یک مجتهد جامع الشرایط زنده تقلید کنیم .اگر فتوای مجتهد انتخاب شده بر این بود که بقا بر تقلید میت مرده جایز است شما می توانید از آن مرجع تقلید کنید ولی اگر این مجتهد بقا بر تقلید میت مرده را جایز نمی داند شما باید از همین مجتهد زنده تقلید کنید .
منبع: ch3.ir