چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

اگر حکمی از مرجع تقلید ما سخت باشد آیا ما می توانیم از مرجع تقلید دیگری در مورد آن فتوا تقلید کنیم ؟

پاسخ :
اگر فتوا است ما نمی توانیم به مرجع دیگری مراجعه کنیم ولی اگر احتیاط واجب باشد می توانید به مرجع تقلید دیگری که از نطرعلمی مساوی است یا درجه ی پایین تر است ولی از دیگران اعلم است مراجعه کنیم . در فتوا اگر مرجع تقلید اجازه ی عدول از فتوا را به مرجع زنده جایز بداند ، این کار اشکالی ندارد .
منبع: ch3.ir