چهارشنبه، 16 اسفند 1391

پرسش :

من برای رفتن به حج مستطیع هستم ولی الان دیگر ثبت نام نمی کنند . تکلیف من چیست ؟

پاسخ :
اگر شما می توانید از طریق قانونی فیش بخرید یا می توانید از طریق کشور دیگری عازم بشوید و توانایی این کار را هم داشته باشید،این کار را انجام بدهید . مثلا اگر خانمی بخواهد از طریق کشور دیگر به حج برود، برایش مشکلاتی ایجاد می شود. و این خانم مستطیع نیست . اگر پول شما به خرید فیش نمی رسد یا هزینه ی آن زیاد است ، شما باید تا زمان ثبت نام صبر کنید . اگر شما با این وضعیت صبر کردید دیگر حج بر گردن شما نیست و اگر با این وضعیت شما از دنیا رفتید، لازم نیست که برای شما حج بجا بیاورند مگر اینکه شما وصیت کرده باشید.
منبع: ch3.ir