يکشنبه، 20 اسفند 1391

پرسش :

در چه مواردی می توان استخاره کرد ؟ و آیا هرکسی می تواند برای هر کاری استخاره کند ؟

پاسخ :
استخاره نه واجب است و نه مستحب بلکه یک امر جایز است . آن هم در صورتی که انسان فکر خود را بکار انداخته اما به جایی نرسیده است ، از فکر دیگران استفاده کرده و مشورت هم کرده است اما باز هم به نتیجه ای نرسیده است . پس بخاطر اینکه از سرگردانی بیرون بیاید، می تواند استخاره بکند و اشکالی ندارد . اگر استخاره کرد و خوب آمد ، خوب است که مطابق آن عمل کند . اگر هم بد آمد ، خوب است که آن کار را ترک کند . اما اگر مخالفت کرد، گناه نکرده است .
منبع: www.ch3.ir