يکشنبه، 20 اسفند 1391

پرسش :

اگر کسی قسمی بخورد و با خدا عهدی ببندد و بعد به آن قسم پایبند نباشد چه حکمی دارد ؟

پاسخ :
اگر کسی قسمی خورده که کاری را انجام بدهد یا کاری را ترک کند با شرایطی که برای قسم یا عهد گفته شده است ،حتما باید به عهد و قسم خودش عمل کند و اگر این کار را نکند گناه کرده است و کفاره هم دارد . کفاره ی قسم مبنی بر فتوای مشهور فقهاء دادن غذا یا طعام به ده فقیر است . اگر شخص نتوانست این کار را انجام بدهد باید سه روز روزه بگیرد .
منبع: www.ch3.ir