يکشنبه، 20 اسفند 1391

پرسش :

من چند سال روزه ی قضا دارم . در مورد قضای روزه و کفاره روزه توضیحاتی بدهید .

پاسخ :
کسانی که امسال در ماه رمضان روزه نگرفته اند باید سعی کنند که تا قبل از ماه رمضان سال آینده روزه های قضا را بجا بیاورند . اگر کسی بتواند در ایام خاص مثل روز پنجشنه ، جمعه ، عید غدیر ، ماه رجب و شعبان روزه بگیرد ثواب هم دارد . اگر شما پیش از ماه رمضان آینده قضاها را بجا بیاورید کفاره ندارد ولی اگر تاخیر شد باید روی یک مد طعام به فقیر بپردازید.
منبع:ch3.ir