يکشنبه، 20 اسفند 1391

پرسش :

چشم دختر من خیلی ضعیف است و دکتر می گوید که نباید روزه بگیرد. آیا او باید قضای روزه هایش را بگیرد ؟

پاسخ :
اگر ایشان بخواهد بعد از ماه مبارک رمضان قضای روزه هایش را بجا بیاورد و باز برای چشمش ضرر دارد یا بیماری شدت پیدا می کند، قضا لازم نیست ولی اگر در روزهای زمستان یا بصورت تکی می تواند روزه بگیرد باید قضای روزه ها را بجا بیاورد.
منبع:ch3.ir