سه‌شنبه، 22 اسفند 1391

پرسش :

بعضی ها جوانان را به دلایل مختلف از جمله فقر مالی از ازدواج منع می کنند . راهنمایی بفرمایید.

پاسخ :
از ازدواج جوانان جلوگیری نکنید بلکه اسباب ازدواج آنها را فراهم کنید. ما خودمان بعضی از موانع را در ازدواج ایجاد کرده ایم . مثلا در ماه مبارک رمضان ، افراد مذهبی ازدواج نمی کنند . درست است که ماه مبارک رمضان ماه عبادت ، ذکر و دعا است ولی ازدواج مستحب است . در این ماه خواندن خطبه ی عقد اشکال شرعی ندارد . حالا در ایام سوگواری مراسم شادی راه نیندازند . چرا یک ماه این سنت پسندیده ترک می شود؟ حتی در ماه محرم و صفر در روزهایی مردم صیغه عقد را جاری نمی کنند . پس بخاطر فقر ، مشکلات مادی و درس خواندن مانع ازدواج فرزندان تان باشید. اگر اسباب ازدواج فراهم شده است بطوری که این دو تا جوان بتوانند در حدکفاف با هم زندگی کنند ، نباید هر دوطرف سخت بگیرند . امیدواریم که این سنت های باطل را کنار بگذارید تا ازدواج جوانان راحت تر بشود .
منبع: www.ch3.ir