سه‌شنبه، 22 اسفند 1391

پرسش :

دختری که ازدواج کرده اگر بدون اجازه ی شوهر به مادر خود کمک مالی کند حکم او چیست ؟

پاسخ :
ازدواج تأثیری در این مسئله ندارد . چه ازدواج کرده باشد و چه نکرده باشد اگر از پول و درآمد خود می خواهد به پدر و مادر یا دیگران کمک کنداجازه ی شوهر نمی خواهد . اگر می خواهد بیرون از خانه برود و به کسی پول بدهد ،این بیرون از خانه رفتن اجازه می خواهد که آن هم اجازه ی کلی کفایت می کند . یعنی در هر موردی لازم نیست که بپرسد . اما اگر بخواهد از اموال شوهر کمک کند باید شوهر راضی باشد .
منبع: www.ch3.ir