سه‌شنبه، 22 اسفند 1391

پرسش :

آیا جنسی که بصورت اقساط با قیمت بیشتر فروخته می شود حرام است؟

پاسخ :
اگر معامله ای به مبلغی نقد صورت می گیرد ولی با نسیه مبلغ آن گرانتر می شود چنانچه فرد گفته است که شما این را برای من اقساطی خریداری کن با مبلغ بیشتر ، این کار اشکالی ندارد . اما اگر شما واسطه هستید فقط باید اجرت کارتان را بگیرید . اما اگر شما نقدا جنسی را می خرید و نسیه با قیمت بالاتر به آن فرد می فروشید و طرف هم راضی باشد ، این کار اشکالی ندارد .
منبع: www.ch3.ir