جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

دندانهای من بسیار زیاد حساس به سرما میباشد بطوری که میوه های خارج از یخچال را نیز نمیتوانم به خوبی بجوم به دندان پزشکی نیز مراجعه کرده ام و چندین دندان را پر کرده ام ولی حاصلی نداشت و پزشک تک تک دندانهایم را با یخ امتحان کرد و همه حساس بودند واین مشکل بسیار بزرگی برای من میباشد، چه کار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
از خمیردندان اصلاً استفاده نکنید، از چوب مسواک همیشه استفاده نمایید، شبها عسل خوب، روی دندانهایتان بمالید و آنها را عسل اندود نمایید (تمام حفره های دندانهایتان را کاملاً با عسل آغشته نمایید) و صبح ها با پودر شویا مسواک بزنید. مقداری نون سبوس دار خوب مثل سنگک را خالی خالی قبل از خوردن غذا، خوب بخورید و بجوید.
منبع: www.ravazadeh.com