جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

زبان بنده مدت طولانی است که پرز سفید دارد و سوزش نیر درقسمت جلوی ان دارم لطفا بنده را راهنمایی فرمایید . لازم به ذکر است مدتی بنده داروهای معده و انتی بیوتک مصرف کردم و بعد ازان این موضوع بیشتر شد .

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
دستورات آنتی بیوتیکی را کاملاً قطع نمایید. مدتی گرم و خشک نخورید.
ضمناً هیچ وقت غذای خام به همراه پخته میل نکنید و آب همراه غذا نخورید، مدتی (حدود یک ماه) نیز از خوردن مواد خام، میوه ها و ترشیجات (خصوصاً پرتقال و نارنگی) جلوگیری کنید و عسل بیشتر بخورید.
منبع: www.ravazadeh.com