جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

چندی پیش به علت خونریزی لثه که شبها بعد از خواب و همچنین بوی بد دهان بعد از بیدار شدن به دندانپزشک مراجعه کردم که گفتن بیماری لثه گرفتم و باید جراحی شود در صورتی که من تقریبا دندانهای سالمی دارم و فقط کمی لثه هایم تیره هستند ، 3 شب متوالی از دستور عسل اندود کردن هنگام خواب استفاده کردم ولی هر 3 شب خونریزی لثه ام خیلی بیشتر شد.چه باید بکنم ؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
بیشتر شدن خونریزی لثه اشکالی ندارد، این کار را ادامه بدهید تا مشکلتتان رفع شود. از پودر شویا استفاده کنید و زالوی لثه نیز بگذارید.
انار و به مشوی (انار را به شکل آب لمبو شده در آورید و آنرا داخل فویل آلومینیمی پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود، به را نیز می توانید داخل فویل آلومینیمی پیچیده و در فر بگذارید تا پخته شود که به آنها انار و به مشوی می گویند) برای دندانتان خوب است و به عنوان مرهمی موضعی روی دندانتان مدتی بگذارید و نگهدارید (یعنی آنرا کاملاً بجوید و در تمام دندانتان پخش نمایید و مدتی به همین حالت در دهانتان نگهدارید) و بعد خالی کنید.
منبع: www.ravazadeh.com

نظرات کاربران