جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

مدتی است که سطح روی زبانم سوزش داشته و خود زبان نیز درد می کند. به علاوه کناره های زبان نیز کبود شده اند. آیا ممکن است به دلیل ناراحتی کبدی باشد؟ و راه درمان ساده ای دارد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
می تواند از کبد باشد ولی نه فقط از کبد. به نظر غلبه گرمی و خشکی است. گرم و خشک ها را کمتر بخورید، سرد و ترها را بیشتر بخورید، عرق کاسنی و شاطره بخورید، سکنجبین عسلی بخورید، حجامت نمایید و اصلاح تغذیه کنید. اگر برطرف نشد، مراجعه نمایید.
منبع: www.ravazadeh.com