جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

از چه مسواکی بهتر است استفاده کنیم؟ از چه ماده ای به جای خمیردندان استفاده کنیم؟ میزان استفاده و تعداد دفعات استفاده از این مواد را هم بفرمایید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
از همین مسواکهای موجود در بازار استفاده کنید.
خمیردندانی که تمام میکروبهای معده را که محل زندگیشان لایه دندانهاست، نابود می کند پودر سفیدی است به نام شویا که از عطاری نزدیک مطب قابل تهیه هست (و یا اینکه از نمک و اگر امکان داشت از گلاب و سرکه طبیعی برای مسواک و شستن دهان استفاده کنید)
حداقل هر شب یک بار در روز کفایت می کند و می توانید بعضی مواقع هم در طول روز با آب خالی توسط انگشتتان دهان را بشویید.
منبع: www.ravazadeh.com