جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

برای سفید کردن دندان ها از زردی و جرم های سیاه از چه ماده ای استفاده کنیم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
شبها عسل یا مقداری پنیر روی دندانهایتان بمالید و صبح ها با پودر شویا مسواک بزنید. اینکار جزء بهداشت دندان هست و عموم مردم نیز می توانند عمل کنند ضمناً لازم به ذکر است شیرینی عسل تنها شیرینی هست که قند آن برای دندانها مفید می باشد.
منبع: www.ravazadeh.com