جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

برای مقابله با بوی بد دهان چه باید کرد؟ در ضمن با عرض معذرت باید بگم مدفوع بنده به سختی می آید. اگر علت بوی بد دهان این است راه مبارزه و درمان چیست؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
بوی بد دهان چندتا دلیل دارد، سردی معده، عفونت سینوزیتی و یا می تواند اشکال از لثه ها باشد و ربطی به یبوست شما ندارد. البته چون شما یبوست دارید احتمالاً مشکل شما از سردی معده نیست و بیشتر آن دو عامل دیگر هست.
اگر مشکل از معده باشد در زمان گرسنگی(خصوصاً در ماه رمضان) بوی دهان بیشتر می شود و باید برای رفع سردی معده از دم کرده چوب دارچین روزانه دو لیوان میل کنید و اگر از عفونت سینوزیتی است صبحها که از خواب بیدار می شوند بوی دهان بیشتر می شود که برای درمان باید به مطب مراجعه نمایید و اگر اشکال از لثه ها هست باید از پودر شویا قابل تهیه از عطاری کنار مطب استفاده شود که خیلی برای لثه ها مفید است.
منبع: www.ravazadeh.com