جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

دختر بچه ای دارم 1.5ساله دو ماه پیش مبتلا به سرما خوردگی شد؛ علایم آن سرفه وآب ریزش بینی بود که با دارو های گیاهی تخت درمان قرار دادیم دارو هایی از جمله دم کرده گیاه 7گل ودم کرده پونه ودم کرده به دانه. پس از مدتی سرماخوردگی او رو به بهبودی رفت فقط سرفه های او هنوز خوب نشده است در هنگام خواب با سرفه های نیمه خشک وتکان های شدید رو برو هست در زمان بیدای نیز حدود هر نیم ساعت 7مورد سرفه خشک می کند با وجود ان که در مطلبی در سایتتان خوانده بودم دم کرده پونه برای سرفه خوب می باشد هر روز به او پونه می دهم اما سرفه اش پس از دو ماه خوب نشده است، چه کار کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
برای سرفه های عفونی پونه نافع است ولی این سرفه عفونی نیست. دم کرده آویشن و گاهی اوقات دم کرده بابونه میل کند.
منبع: www.ravazadeh.com

نظرات کاربران