جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

نوزاد اینجانب که در حال حاضر حدود سه ماه دارد در 21روز بعد از تولد به دلیل آنمی شدید و تضاد خونی او با مادرش A مثبت با O مثبت نوزاد به تشخیص دکتر بستری شد و کمی خون به او تزریق شد ودر ادامه دکتر قطره ی مولتی آهن را که حاوی ویتامین و آهن است به او توصیه کرد اما بنا به توصیه ی حضرت عالی ما به او این قطره را ندادیم: اکنون با توجه به توصیه ی دکتر مبنی به دادن قطره ی موجود آیا این قطره را به او بدهیم یا خیر و در صورت توصیه به ندادن قطره ، برای اینکه مساله ی کمبود خون یا آهن نوزاد به طور کامل خوب شود و در ادامه هم مشکلی پیش نیاید چه کنیم وآیا خوردن 14 بادام در روز توسط مادر کافی است(با توجه به اینکه نوزاد شیر مادر می خورد، در ضمن سر انگشتان نوزاد او کبودی رنگ است و همچنین لبهای او هم گاهی مواقع کمی تیره و مایل به کبودی است نه صورتی.آیا این مساله طبیعی است)؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
چون شیر مادر را می خورد، باید مادر تغذیه خوبی داشته باشد تا جایگزین قطره مولتی ویتامین گردد. برای جایگزین آهن نیز از آب آهن تاب برای هم مادر و هم نوزاد استفاده نمایند. از چهار، پنج ماهگی نیز غذای کمکی را شروع کنید.
در مورد کبودی لبها نیز طبیعی نیست و به نظر اختلال در اکسیژن رسانی می باشد که باید متخصص قلب معاینه نماید.
منبع: www.ravazadeh.com