جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

نوزاد را در حمام با چه چیزی بشوییم (به جای صابون و شامپو) که هم تمیز کند و هم چربی ها را از بین ببرد و هم مضر نباشد؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
توصیه می شود برای شستشوی نوزادان تا چهل روزگی از آب و نمک استفاده کنید. یعنی در هر بار استحمام یکبار با آب نمک رقیق شستشو بشویند، البته مراقب باشید در چشم و گوش و دهان نوزاد آب وارد نشود، سپس یکبار بعد از آن با آب خالی او را بشویید و از صابون استفاده نکنید. بهترین حالت قرار گیری نوزاد در حین شستشو، آویزان کردن نوزاد بر روی آرنج می باشد و برای جلوگیری از لیز خوردن آن، بهتر است کسی که اینکار را می کند با لباس آستین دار نوزاد را روی دست خود قرار دهد.
بعد از چهل روز نیز با آب صابون رقیق شده، کودک را بشویید.
منبع: www.ravazadeh.com