جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

فرزندی شش سال وسه ماهه دارم که مدت شش ماه است که از سردرد به ویژه در ناحیه پشت سر شاکی است به متخصص چشم مراجعه نمودم گفت مشکلی ندارد جرات نمی کنم به پزشکان دیگر مراجعه کنم (به خاطر درمانهای امروزی) لطفا مراراهنمایی کنید.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
به بچه مواد کارخانه ای ندهید، حجامت هم بکنید، خیلی وقتها این سر دردها با حجامت خوب می شود، به ایشان غذاهای گرم و تر بدهید، با گندم و گوشت گوسفندی و نخود غذا برای او درست کنید، انجیر، خرما، آب هویج و انگور به بچه بدهید.
منبع: www.ravazadeh.com