جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

دختری دارم نه ساله که با وزن 800/1 کیلو گرم به دنیا آمده و ریه‌ی حساسی دارد و با کوچکترین باد سردی سرفه می کند .ولی نسبت به گذشته خیلی بهتر شده است. مشکل دیگری که دارد این است که تنبل و بی حوصله است (البته در بعضی از کارها) راه درمان چیست؟ آیا حجامت این مشکل را حل می‌کند ؟چه مدت یک بار به حجامت نیاز دارد؟ دیگر این که در هنگام گرسنگی حالت استفراغ پیدا می کند.

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:
احتمالاً ایشان نارس به دنیا آمده اند، دم کرده مرزنجوش و همچنین عناب بخورند و غذای خوب و سالم و از گروه های مختلف غذا به بچه بدهید. لبنیات، خشکبار، گوشت، نان سالم، میوه، سبزی، عسل و غذاهای خورشتی را حتماً جزء رژیم غذایی او بگذارید. حجامت هم در بهار انجام دهید.
منبع: www.ravazadeh.com