جمعه، 25 اسفند 1391

پرسش :

در رابطه با کودک 9 ماهه ام چند سوال داشتم: 1-آیا استفاده از نعل اسب در غذای او کافی است یا حتما باید از عرق آهن استفاده کنم.البته من برای او آزمایشCBCانجام داده ام ومشکل کم خونی ندارد. 2-آیا در این سن میتوانم به او میوه جات خام بدهم یا باید همه غذاهایش پخته باشد؟ 3-کودکم بعضی از مواد غذایی را که به او میدهم کاملا دفع می کند(مثل هویج و سبزی پخته شده)آیا این طبیعی است یا این که نباید از این گونه مواد در غذایش استفاده کنم؟

پاسخ :
پاسخ از آقای دکتر روازاده، متخصص طب سنتی:

پاسخ سوال1:
اگر در همه خورشها نعل اسب می گذارید، کفایت می کند.

پاسخ سوال2:
میوه خام را به صورت رنده کرده بدهید، بهتر است چرا که هضمش نیز ساده تر می گردد.

پاسخ سوال3:
استفاده بکنید ولی سبزی پخته شده خالی، خیلی خوشمزه نیست باید با سلیقه آنرا مزه دار کنید، مثلاً هویج را می توانید به صورت آب هویج که با عسل شیرین شده باشد به او بدهید.

منبع: www.ravazadeh.com

نظرات کاربران