دوشنبه، 26 فروردين 1392

پرسش :

انسان در حال حاضر در زمانی زندگی می‌کند که امام معصوم حضور ندارد. آیا این هم نوعی بلا است، در صورت بلا بودن راه سربلندی آن چیست؟

پاسخ :
عدم حضور امام معصوم(ع) و ادامه دادن حیات با یاد و باورهایشان بلا نیست بلکه ابتلا است. البته ابتلا از نوعی که انسان خود را با آن می‌سازد. از اصحاب پیامبر(ص) نقل شده :" شخصی نزد من آمد و گفت: خوشا به حال شما که پیامبر(ص) را دیدید و در پاسخ گفتم: ابداً این‌طور نیست خوشا به حال شما که پیامبر(ص) را ندیدید چراکه در نبود او بر ایشان ایمان آوردید و در پای باورهایش بیش از ما ایستادید." وظیفه‌ی انسان عینی کردن و متحقق ساختن راه و سلوک امام معصوم در زندگی خود است و در صورت رخ دادن این اتفاق در زندگی بشر، به طور یقین زندگی‌ها دچار دگرگونی و تغییر مثبت می شود و در نهایت با تغییر جان،جهان هم دچار تغییر خواهد شد.