دوشنبه، 26 فروردين 1392

پرسش :

خداوند حضرت یوسف(ع) را در برابر زلیخا یک بار مورد امتحان قرار داد، جوانان امروز مداوم مورد امتحان قرار می‌گیرند، چرا تفاوت وجود دارد؟

پاسخ :
جوان امروز، اگر دارای جمال یوسف(ع) باشد مسلماً از امتحان سربلند بیرون خواهد آمد.علاوه بر این امتحان، حضرت، امتحان‌های دیگری هم شده‌اند. نکته بعدی این است که امروزه در برهه‌ای از زمان قرار گرفته ایم که بسیاری از مشکلات را خود به دست خود ایجاد کرده‌ایم. بنابراین اگر از این امتحان پیروز بیرون آئیم یکی از ابزارهای تکامل انسان را طی کرده‌ایم.