سه‌شنبه، 10 ارديبهشت 1392

پرسش :

آیا مرگ مصداق دنیوی دارد ؟ تفاوت فوت ، موت و وفات را توضیح بفرمایید.

پاسخ :
ما پاییز را به مرگ بهار تعبیر می کنیم . مرگ خودش واضح ترین و ملموس ترین کلمه برای ما است . مرگ شبیه رسیدن میوه است . وقتی میوه رسید ، از شاخه جدا می شود و می افتد و زمان بهره گیری است . ما هم بطور طبیعی در هنگام مرگ از شاخه ی دنیا جدا می شویم و بعد از مرگ وارد مراحل جدیدی می شویم . موت یعنی مرگ و مردن . فوت یعنی از دست دادن ، فوت شده یعنی از دست ما رفت و وفات صیغه ی دیگرعربی برای فوت است .