سه‌شنبه، 10 ارديبهشت 1392

پرسش :

زمان مرگ چه وقتی است ؟ آیا وقتی قلب از کار می ایستد مرگ اتفاق می افتد ؟

پاسخ :
یک وقت مرگ مغزی اتفاق می افتد یعنی مغز کار نمی کند ولی قلب کار می کند ، این انسان زنده است و روح از بدنش جدا نشده است . و ممکن است که طرف تجربیات نزدیک به مرگ داشته باشد یا اصلا خواب باشد. در مرگ مغزی اگر اطبا بگویند که دیگر امکان برگشت نیست ، علما روی پیوند مشکل دارند زیرا می گویند که هنوز مرگ حاصل نشده است . یک وقت با وصل کردن دستگاه قلب کار می کند که اگر دستگاه را جدا کنند فرد می میرد . عده ای از پزشکان روی این مسئله بحث های اخلاقی دارند که آیا ما می توانیم دستگاه را قطع بکنیم یا خیر . وقتی بدن رو به فاسد شدن نمی رود معنایش این است که هنوز روح در بدن وجود دارد .