سه‌شنبه، 10 ارديبهشت 1392

پرسش :

پس یک عرضه ای اتفاق افتاده و یک پذیرشی اتفاق افتاده است . پس در یک میدانی پذیرفته شد که ما بندگی کنیم . این میدان دنیا شد . آیا این جمله درست است ؟

پاسخ :
قصه ی انسان و خدا داستان دو تا موجود مستقل نیست . قصه ، قصه ی خدا هست و خدا . اینها همه آیات خدا هستند و چیزی جدا از خدا نیستند . شما چیزی را در آن پیدا نمی کنید که خدا در آن نباشد . همه چیز تجلی خداست . خدا یک موجودی را با قابلیت های خاص خلق کرده است با یک فطرت پاک خدا آشنا که حقیقت را می بیند و خدا را می شناسد . این آئینه ابزار می کند که تو هستی ولی وقتی این آئینه به حیات مادی می آید و آلوده می شود ، دیگر نمی تواند ببیند . بیرون از من خدا و همه چیز هست . من تاریک شده ام و برای من هزاران ابهام بوجود آمده است . اگر من به فطرت پاک الهی خود برگردم دوباره می گویم : قالو بلی . ابراز این مطلب در فطرت من هست و اگر من مراحل را طی کنم در برابر خدا تسلیم می شوم .