چهارشنبه، 11 ارديبهشت 1392

پرسش :

از به دنیا آمدن خودم رضایت ندارم به این دلیل که اگر به این دنیا نمی‌آمدم گناه مرتکب نمی‌شدم. راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
اگر به سؤال دقت شود مشخص است که در آن انحرافی نهفته است. در سؤال آمده که من دوست نداشتم مخلوق شوم، مگر قبل از خلق شدن منی وجود داشته که تقاضایی داشته باشیم، تمام این تقاضاها، وجود ،احساس نیاز و هر چه که هست بعد از خلقت من است . بنابراین حال که آمدم باید خود و معرفت وجودی خود را مورد شناسایی قرار دهم. حال که آمدیم چرا باید به دارایی‌های موجود نگاه منفی کنیم؟ مگر انسان برای گناه آفریده شده است ؟ نکته‌ایی که در این‌جا وجود دارد این است که گناه نکردن هنر نیست بلکه باید استعدادهای موجود خود را در نظر بگیریم ، به بازشناسی آن بپردازیم تا از خلق شدن خود پشیمان نشویم.