چهارشنبه، 11 ارديبهشت 1392

پرسش :

دین مبین اسلام ، کتاب آسمانی قرآن و روایت نقل شده از ائمه، گناه را چگونه تعریف می کند؟

پاسخ :
گناه عملی است که متناسب با شأن ، شخصیت و هویت انسان‌ها نیست و آنچه که خدا دستور به انجام ندادنش داده انسان با علم، آگاهی و اطلاع از این موضوع دست به انجام آن می زند. به نوعی گناه، طغیان علیه خواسته‌های فطری انسان که در نظام دین به شکل مجموعه ای نظا‌م مند ارائه شده می باشد. در روایات اسلامی تعابیر گوناگونی از گناه همانند: ذنب، وزر و اسم بیان شده است. ذنب کاری است که پیامد زیبایی ندارد.