شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

مگر قرآن نگفته که اگر شما تقوا داشته باشید ما تمام علوم را به شما یاد می دهیم؟

پاسخ :
قرآن این را نمی گوید که اگر کسی تقوا داشت ما تمام علوم را به او الهام می کنیم. قرآن استفاده از ابزارها را نفی نمی کند . بخاطر همین به ما گفته اند که شما دنبال علم بروید و یک مجتهد علم اکتسابی می خواهد و باید سختی هم بکشد و تقوا هم می خواهد . مجتهد در کنار علم ، تقوا هم می خواهد .
شما از کجا می دانید که خدا می خواهد همه ی مردم با هم وحدت فتوا داشته باشند ؟ شاید اختلاف فتوا برکاتی داشته اشت ؟ شاید این خیری برای امت باشد که یکی از خیرات آن ، آسان شدن کارهای امت است . شاید اختلاف فتواها رحمتی باشد .