شنبه، 14 ارديبهشت 1392

پرسش :

آیا گوش کردن و عمل کردن به وسوسه های شیطان گناه محسوب می شود ؟ داریم که حضرت موسی با مشت به یکی از فرعون های زمان می زند و او می میرد . خدا به او می گوید که چرا این کار را کردی و موسی می گوید که شیطان من را وسوسه کرد . ( سند این روایت مشخص نیست ) گاهی شیطان ما را بین دو عمل خوب منحرف می کند . راهنمایی بفرمایید .

پاسخ :
پاسخ – بدنبال وسوسه های شیطان رفتن و وارد عمل شدن گناه محسوب می شود . در اسلام نیت بد داشتن حرام نیست ولی اگر بدنبال نیت بد وارد کار شدیم گناه محسوب می شود . شیطان سعی می کند حدالامکان انسان را از مسیر راست منحرف کند . اما اگر نتوانست ، راه بهتر را به را ه کمتری تقلیل می دهد . مثلا انسان نشسته و مشغول عبادت است . شیطان می گوید که حالا این فیلم رانگاه کند یا این جدول را حل کن یعنی انسان را مشغول یک کار مباحی می کند که از یک کار مهمتر باز بدارد . از کارهای شیطان این است که یک لحظه غفلت را به انسان مومن تحمیل بکند .