يکشنبه، 15 ارديبهشت 1392

پرسش :

اگر ما یک بنده ی معمولی در پیشگاه خدا باشیم یعنی نه مقرب باشیم که مستجاب الدعوة باشیم و نه این قدر بد باشیم که خدا نخواهد صدای ما را بشنود یعنی در حد یک نماز خواندن و روزه گرفتن باشیم ، تکلیف دعا کردن ما چه می شود ؟

پاسخ :
خدا ، خدای همه است . حتی آنهایی که خدا را قبول ندارند ، خدا آنها را می خواهد زیرا آنها بنده اش هستند . همه بنده ی معمولی خداوند هستند . ما که نماز می خوانیم نباید بگوییم که کاری نکرده ایم زیرا نماز و روزه جزو حداکثرهاست . یعنی بالاترین عبادت نماز است و بالاترین رخساره ی نماز سجده است . گاهی ما نباید از باب تواضع یا خود کوچک بینی ارزش عبادت هایی که به آن پایبند هستیم پایین بیاوریم . همه باید دعا بکنند . اگر استجابت دعا سریع نبود شما نگران ارتباط دعا نباشید . شما در دعا کردن محدودیت ندارید . همچنین انسانها محدودیتی در دعا کردن ندارند که چه کسی دعا بکند و چه کسی دعا نکند . بحث این است که شما هر دعا و سوالی که می خواهی داشته باشید ولی نتیجه را بخدا بسپار که قطعا او نتیجه ی بهتری را برای تو فراهم می کند.