يکشنبه، 15 ارديبهشت 1392

پرسش :

اینکه دعا بعد از تمجید خدا مستجاب است یعنی اینکه خدا نیاز به این تمجید دارد تا دعای ما را برآورده بکند ؟

پاسخ :
خدا به هیچ چیزی نیاز ندارد . این سوال را می توانیم در مورد همه ی واجبات بکنیم . کسی که با مقدمه ای وارد فضای دعا می شود از قبل جوابش را گرفته است ، ما که دور از این وادی هستیم جواب دعا را نمی گیریم . کسی که با مقدمه جلو می رود و این ایمان را در خودش تقویت می کند و تعالی پیدا می کند ، این تعالی او را در سکویی قرار می دهد که دعایش مستجاب می شود. تمجید خدا مثل شعر سرودن در مورد کوه دماوند نیست . این یک ارتباط درونی است که من را بالا می برد و باعث رشد من می شود . بعد روی سکویی قرار می گیریم که این سکو ، سکوی پرواز ما می شود .