دوشنبه، 16 ارديبهشت 1392

پرسش :

آیا الزاماً دین در زندگی باید وجود داشته باشد؟ آیا بشر بدون دین، قادر به زندگی کردن نیست؟

پاسخ :
این‌که اولویت اول دین است، خیر یعنی دین در کنار باقی موارد قرار نمی‌گیرد به طور مثال نمی‌توان گفت که از بین دین و اقتصاد و اجتماع، کدام یک مهم‌تر است ، این غلط است. دین، خود بستر زندگی است که از دل آن اقتصاد،فرهنگ و باقی موارد بیرون می‌آید. بنابراین دین، پیش نیاز تمام اندیشه‌ها، نیازها، سوالات و پاسخ‌هاست. دین آمده تا زندگی بشر را دینی کند به این معنی که در تمام ابعاد و اضلاع زندگی رسوخ کند و مورد استفاده قرار گیرد، دراصل زمینه‌ی زندگی شود.