شنبه، 28 ارديبهشت 1392

پرسش :

هم اتاقی ایی دارم که بی حجاب است چندین بار با او صحبت کرده ام ولی همیشه با دعوای او روبرو می شوم می گوید که می خواهد از دخترهای کلاسشان کم نیاورد برای همین آرایش می کند بعضی وقتها هم می گوید: موسی به دین خود عیسی به دین خود. حدود دو سال است که با هم هم اتاق هستیم ولی نتوانسته ام هیچ تأثیری بر او بگذارم به طوری که آرایش کردن او تأثیری هم روی هم اتاقیهای دیگرم گذاشته است می خواهم بدانم چه باید بکنم؟ من او را دوست دارم. از نظر اخلاق و رفتار هم، دختر خیلی خیلی خوبی است. از من خواسته که دیگر در مورد حجاب با او حرف نزنم ولی دلم نمی خواهد که او جهنمی بشود. چون خیلی مهربان و دلسوز است و اعمال پسندیده بسیاری دارد.

پاسخ :
دل سوزى شما نسبت به دوستتان یک امر پسندیده و خوب است.
- با او قطع رابطه نکنید.
- سعى کنید کتاب هاى مفیدى همچون کتاب حجاب شهید مطهرى را به او معرفى یا هدیه نمایید.
- غالبا تذکرهایتان به صورت غیر مستقیم باشد.
- هرگاه راجع به حجاب و آرایش با او سخن گفتید از نکات مثبت و خوب او نیز سخن به میان آورید.
- براى او دعا کنید